Η Eduk8 χορηγός στο TEDxThessaloniki 2018


Καθημερινά ακολουθούμε δρόμους για να φτάσουμε σε έναν προορισμό όπως είναι το σπίτι μας ή δουλειά μας. Υπάρχουν όμως και δρόμοι με διαφορετικούς  προορισμούς, όπως η γνώση που οδηγεί στην αλήθεια, η επιτυχία που οδηγεί στην καταξίωση, και η αγάπη που μας φέρνει κοντά στους συνανθρώπους μας.   Συχνά  αυτοί οι δρόμοι γίνονται λεωφόροι που μας οδηγούν στην καινοτομία, στην ανάπτυξη, και στην πρόοδο ακόμα και όταν συναντάμε εμπόδια και αλλαγές   στην πορεία.Και  αν οι δρόμοι μερικές φορές μοιάζουν με δύσβατα μονοπάτια οι λεωφόροι είναι ανοιχτοί και μας βοηθούν να διατηρήσουμε το βλέμμα μας   αισιόδοξο καθώς μας   οδηγούν με ασφάλεια πάντα μπροστά, στον προορισμό, μας στο μέλλον μας.

Φέτος η ομάδα του TEDxThessaloniki φέρνει κοντά σας ανθρώπους που με τις ιδέες τους ανοίγουν λεωφόρους στον χώρο της τεχνολογίας, των τεχνών, των  επιστημών,  και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας μας.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά σας περιμένουμε να γνωρίσουμε, να αγαπήσουμε, και να εντυπωσιαστούμε από ιδέες που αξίζει να διαδοθούν!

TEDXTHESSALONIKI
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Email: registration@tedxthessaloniki.com

Στην Eduk8 είμαστε περήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διοργάνωση η οποία ενισχύει την καινοτομία, την εκπαίδευση και τις διαφορετικές ιδέες πάνω στις οποίες ελπίζουμε πως χτίζεται ένας νέος κόσμος!

ticket

Mέχρι το ραντεβού μας το Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του TEDxThessalonikiστο www.tedxthessaloniki.comκαι στη σελίδα μας στο Facebook.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *