Γίνε συνεργάτης της Eduk8 και κέρδισε μια θέση στη σύγχρονη εκπαίδευση!

Γίνε συνεργάτης της Eduk8 και κέρδισε!

Η Eduk8 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της LEGO Education σε Ελλάδα και Κύπρο εξοπλίζοντας σχολεία, φροντιστήρια, εργαστήρια αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές λύσεις και προτάσεις μεγάλων εταιριών.

Αγορά εκπαιδευτικού υλικού

Στην Eduk8 ακούμε τους πελάτες μας, τους ενθαρρύνουμε να εκφράσουν τις ανάγκες τους και τους προτείνουμε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά υλικά. Για εμάς ο κάθε συνεργάτης είναι ξεχωριστός και δημιουργούμε για αυτόν προσωποποιημένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά με ευκολίες εξόφλησης αναλογιζόμενοι την προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης. Η παράδοση του εκπαιδευτικού υλικού στο 99% των περιπτώσεων είναι άμεση και πραγματοποιείται εντός 24 ωρών στο χώρο σας. Επιπλέον προσφέρουμε after sale service και αντικατάσταση υλικών.

Συμβουλές και καθοδήγηση

Για την Eduk8 ο μεγαλύτερος στόχος είναι η επιτυχία του πελάτη – συνεργάτη μας για αυτό και παρέχουμε καθοδήγηση και αντικειμενικές συμβουλές για ένα επιτυχημένο Business Plan εντελώς δωρεάν. Προσπαθούμε να επικοινωνούμε ουσιαστικά με τους πελάτες μας και να προτείνουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματά τους και δημιουργικές ιδέες ανάπτυξης.

Προσφέρουμε Γνώση – Πιστοποιημένη Εκπαίδευση LEGO Education Academy

Η Eduk8 είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της LEGO Education Academy για Ελλάδα και Κύπρο. Μόνο σε εμάς μπορείτε να αποκτήσετε την εκπαίδευση που παρέχει η LEGO Education Academy, μέσω τον επίσημων και αναγνωρισμένων παγκοσμίως σεμιναρίων της LEGO Education. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τον LEGO Education Academy Certified Teacher Trainer, ο  οποίος έχει αξιολογηθεί, πιστοποιηθεί και εξουσιοδοτηθεί επίσημα από την LEGO Education για τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του Tufts, του ΜΙΤ και του Cambridge. Δεν πουλάμε έτοιμα προγράμματα, σας εκπαιδεύουμε για να  μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας και να αξιολογείτε το υλικό που κυκλοφορεί.

Μας ξέρετε με το μικρό μας όνομα

Όλοι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν πως είμαστε διαθέσιμοι για να ακούσουμε τι χρειάζονται όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε ημέρα αντιμετωπίζοντας με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα κάθε ανάγκη ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Για εμάς δεν είναι αρκετό να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Θέλουμε να τους ενθουσιάζουμε!

Αν λοιπόν αναζητάτε την πιο ολοκληρωμένη λύση για την αγορά εκπαιδευτικών υλικών αλλά και εκπαίδευσης και πάντα σε εναρμόνιση με την ποιότητα και τις προδιαγραφές που ορίζει η LEGO Education αλλά και οι στόχοι που έχουμε βάλει σαν εταιρία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε. Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας 2316011012- www.eduk8.gr – info@eduk8.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *