LEGO Education Academy Training Σεμιναρια Ρομποτικης

Πιστοποιημένα Σεμιναρια ρομποτικης για εκπαιδευτικους και για ενήλικες & εκπαιδευτικής ρομποτικής STEM

Εκπαιδεύσου σήμερα και γνώρισε τις μεθόδους διδασκαλίας του αύριο που θα απογειώσουν την καριέρα σου

Παρέχουμε σε Ελλάδα και Κύπρο την επίσημη εκπαίδευση και πιστοποίηση της LEGO Education, σε συνεργασία με το MIT και το Tufts University, που δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα και με παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, αλλά δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση και να νιώθουν αυτοπεποίθηση λέγοντας «Είμαι σε θέση να εντάξω την εκπαιδευτική ρομποτική στην τάξη μου, μπορώ εύκολα να το εφαρμόσω τεχνικές του μέλλοντος στην καθημερινή μου διδασκαλία».

Επικοινώνησα μαζί τους για ένα σεμινάριο της Lego education. Πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και πάνω απ’ όλα Επαγγελματίες. Με βοήθησαν ακόμη και σε πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει σε σεμινάριο άλλης εταιρείας (χρήση εφαρμογής και σύνδεση εξειδικευμένου εξοπλισμού). Πρόθυμοι να βοηθήσουν και γνώστες του αντικειμένου τους!!! Οι 8ώρες του σεμιναρίου της Eduk8 πέρασαν πολύ όμορφα , έμαθα διασκεδάζοντας !!

Aγγελικη Γιαμα

Αρτια οργανωση, αμεση επικοινωνια, ευελιξια! Μια υπεροχη συνεργασια με την Eduk8 και στο κομματι των σεμιναριων εκπαιδευτικης ρομποτικης καθως επισης και στην αγορα των kit της lego education. Ενας καταπληκτικος trainer, ο Προδρομος Μαρκοπουλος, δικαιως εχει κατακτησει την κορυφη! Αψογος, μεταδοτικος κι ευγενικος!

Αναστασία Πάτση

Εξαιρετικοί άνθρωποι, άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά συνεργάσιμοι και μεταδοτικοί διδάσκοντες!!

Χαρά Αποστολίδου

Ο επαγγελματισμός της ομάδας διαφαίνεται από την πρώτη στιγμή και στην συνέχεια μένεις έκπληκτος με το μεράκι και το πάθος που δείχνουν για την εταιρεία. Ο εκπαιδευτής Πρόδρομος Μαρκόπουλος είναι υπέροχος στην δουλεία, μετριόφρων και ένα πραγματικά καλό παιδί!

Athanasios Tzavelas

Very useful educational seminars. Tutor well prepared, kept an ideal balance between technical training and highlighting educational challenges/ opportunities/ tactics. Friendly, motivating atmosphere in a place full of legos!

Αλκης Συμεωνίδης

Άψογη επικοινωνία και συνεργασία, από την αρχή μέχρι το τέλος, με όλη την ομάδα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα παρακολουθήσω κι άλλο σεμινάριο.

Καρπαθάκη Χριστίνα

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!
Φιλικό, ευγενικό και εξυπηρέτικο προσωπικό!!!
Ο εκπαιδευτής κύριος Μαρκόπουλος εναι πολύ φιλικός, άμεσος, κατατοπιστικος και μεταδοτικος!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!!!

Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ.

homepage-03

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
σε Ελλάδα και Κύπρο

homepage-04

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
LEGO Education Academy

homepage-05

10% ΕΚΠΤΩΣΗ
σε εκπαιδευτικά προϊόντα

Γιατί LEGO Education Academy

 • Τα Σεμιναρια ρομποτικης για εκπαιδευτικους LEGO Education Academy σου δίνουν το προβάδισμα σε έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης που σταδιακά κατακτά γονείς και παιδιά
 • Προσάρμοσε τα Project σου στο Ελληνικό πρόγραμμα σπουδών
 • Μπορείς να διευρύνεις και να αναβαθμίσεις τις εκπαιδευτικές σου υπηρεσίες
 • Αποτελεί μια επαγγελματική επένδυση που αποδίδει από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τις νέες σου γνώσεις
 • Με τα σεμιναρια & εκπαιδευτικής ρομποτικής για ενήλικες & εκπαιδευτικής ρομποτικής πιστοποιείσαι διεθνώς απευθείας από τη LEGO Education Academy
 • Μαθαίνεις τα πάντα για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής

Μία ημέρα εκπαίδευσης περιλαμβάνει

 • Δραστηριότητες Hands-on από τα πρώτα 10’
 • Θεωρία και συζήτηση
 • Project σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών
 • Lesson Planning
 • Ηλεκτρονικά πλάνα μαθημάτων στα Ελληνικά

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας από τη LEGO Education

έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, όπου μόνο οι καλύτεροι έχουν λάβει την επίσημη πιστοποίηση από τη LEGO Education ως Certified Teacher Trainers.

Πρόδρομος Μαρκόπουλος – LEGO Education Academy Certified Teacher Trainer

Ο Πρόδρομος είναι πληροφορικός, συνεργάτης της Eduk8. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και σε διεθνές επίπεδο. Η πιο πρόσφατη και ίσως η πιο σημαντική επιτυχία ήταν η πρόσκλησή του στο ετήσιο συνέδριο της LEGO Education, όπου παρουσίασε τις καλές πρακτικές ως Eduk8 στους συνεργάτες της LEGO Education παγκοσμίως. Έχει συμμετέχει επίσης σε συνέδρια σε συνεργασία με την ομάδα της LEGO Education δίνοντας Workshops σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. To πρώτο βήμα στο εξωτερικό ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού του Αμερικάνικου σχολείου George Washington Academy για το πρώτο LEGO Education Innovation Studio στο Μαρόκο.

Εύη Μπουτούλη – LEGO Education Academy Certified Teacher Trainer

Η Εύη είναι παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό τίτλο στις επιστήμες της αγωγής και έχει ενεργή παρουσία στην εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής σε ιδιωτικά σχολεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη, στα οποία διδάσκει S.T.E.A.M. χρησιμοποιώντας τις λύσεις της LEGO Education Academy. Παράλληλα, έχει οργανώσει ποικίλα workshop για παιδιά, με στόχο τη δημιουργική μάθηση των θετικών επιστημών και των τεχνών σε παιδικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Τέλος, έχει συμμετάσχει με ομάδες παιδιών σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς πετυχαίνοντας διακρίσεις.

Τζάνης Μιχάλης – LEGO Education Academy Certified Teacher Trainer

O Μιχάλης είναι Φυσικός, με εξειδίκευση στην Υπολογιστική Φυσική. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Queen Mary University of London, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα Educational Robotics, όντας μέλος της ομάδας του Centre for Advanced Robotics at QMUL. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, για λογαριασμό του TASIS The American International School in England από τη θέση του STEM Coordinator στο κέντρο καινοτομίας του κολεγίου. Ο Μιχάλης είναι το new entry της Eduk8 και υπόσχεται να μεταφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος του για την STEM Education.

Learning Though Play with LEGO Education Preschool

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους προσχολικής αγωγής, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, γονείς αλλά και σε απλούς χρήστες που επιθυμούν να γνωρίσουν τα εργαλεία που παρέχονται από τη LEGO Education σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και την προσέγγιση της LEGO Education Preschool στη σύγχρονη εκπαίδευση.

LEGO Education SPIKE Essential

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO Education.

LEGO Education SPIKE Prime

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας και Β’/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO Education.

BricQ Motion

Το μάθημα θα σας προετοιμάσει ώστε να εισάγετε το STEAM στην τάξη σας χρησιμοποιώντας το LEGO Education BricQ Motion.

LEGO Education
WeDo 2.0

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της
LEGO Education.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε επίσημη πιστοποίηση από το LEGO Education Academy σε μόλις ένα σεμινάριο;

Πολιτική ακύρωσης / μη παρουσίας και συμμετοχής σε σεμινάριο

Εάν ο εκπαιδευόμενος ακυρώσει την συμμετοχή του για οποιοδήποτε λόγο ή δεν παρακολουθήσει το σεμινάριο για το οποίο έχει κάνει εγγραφή, καθώς και αποχωρήσει οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η Eduk8 δεν υποχρεούται να του επιστρέψει τα καταβληθέντα ποσά των διδάκτρων και δεν μεταφέρει τη συμμετοχή του σε επόμενης ημερομηνίας σεμινάριο. Τα καταβληθέντα ποσά εγγραφής αφορούν ΜΟΝΟΝ το σεμινάριο και τη συγκεκριμένη ημερομηνία του σεμιναρίου το οποίο αναφέρεται στην αίτηση.

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8