LEGO® Education Academy Training Σεμινάρια Ρομποτικής

Πιστοποιημένα σεμινάρια ρομποτικής για εκπαιδευτικούς και ενήλικες & εκπαιδευτικής ρομποτικής STEM

Εκπαιδεύσου σήμερα και γνώρισε τις μεθόδους διδασκαλίας του αύριο που θα απογειώσουν την καριέρα σου!

*Με κάθε δήλωση συμμετοχής μπαίνετε στην κλήρωση για ένα δωρεάν LEGO Education PLK BricQ Essential κάθε μήνα*

Παρέχουμε σε Ελλάδα και Κύπρο την επίσημη εκπαίδευση και πιστοποίηση της LEGO® Education σε συνεργασία με το MIT και το Tufts University, που δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα και με παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, αλλά δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση και να νιώθουν αυτοπεποίθηση λέγοντας «Είμαι σε θέση να εντάξω την εκπαιδευτική ρομποτική στην τάξη μου, μπορώ εύκολα να εφαρμόσω τεχνικές του μέλλοντος στη καθημερινή μου διδασκαλία».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
σε Ελλάδα και Κύπρο

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
LEGO® Education Academy

10% ΕΚΠΤΩΣΗ
σε εκπαιδευτικά προϊόντα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
8 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ
160€

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
στο exclusive και μεγαλύτερο group LEGO Education Academy της Ελλάδας

Επικοινώνησα μαζί τους για ένα σεμινάριο της Lego education. Πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και πάνω απ’ όλα Επαγγελματίες. Με βοήθησαν ακόμη και σε πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει σε σεμινάριο άλλης εταιρείας (χρήση εφαρμογής και σύνδεση εξειδικευμένου εξοπλισμού). Πρόθυμοι να βοηθήσουν και γνώστες του αντικειμένου τους!!! Οι 8ώρες του σεμιναρίου της Eduk8 πέρασαν πολύ όμορφα , έμαθα διασκεδάζοντας !!

Aγγελικη Γιαμα

Αρτια οργανωση, αμεση επικοινωνια, ευελιξια! Μια υπεροχη συνεργασια με την Eduk8 και στο κομματι των σεμιναριων εκπαιδευτικης ρομποτικης καθως επισης και στην αγορα των kit της lego education. Ενας καταπληκτικος trainer, ο Προδρομος Μαρκοπουλος, δικαιως εχει κατακτησει την κορυφη! Αψογος, μεταδοτικος κι ευγενικος!

Αναστασία Πάτση

Ο επαγγελματισμός της ομάδας διαφαίνεται από την πρώτη στιγμή και στην συνέχεια μένεις έκπληκτος με το μεράκι και το πάθος που δείχνουν για την εταιρεία. Ο εκπαιδευτής Πρόδρομος Μαρκόπουλος είναι υπέροχος στην δουλεία, μετριόφρων και ένα πραγματικά καλό παιδί!

Athanasios Tzavelas

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!
Φιλικό, ευγενικό και εξυπηρέτικο προσωπικό!!!
Ο εκπαιδευτής κύριος Μαρκόπουλος εναι πολύ φιλικός, άμεσος, κατατοπιστικος και μεταδοτικος!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!!!

Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ.

Άριστα οργανωμένο σεμινάριο εκπαιδευτικής ρομποτικής με συνδυασμό τη διασκέδαση! Ο εκπαιδευτής μας Πρόδρομος Μαρκόπουλος ήταν άψογος, καταδεκτικός και πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμασταν με την παροχή όλου του hardware και software υλικού!

Andreas Bel

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας από τη LEGO® Education

έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, όπου μόνο οι καλύτεροι έχουν λάβει την επίσημη πιστοποίηση από τη LEGO® Education ως Certified Teacher Trainers

prod1

Πρόδρομος Μαρκόπουλος
LEGO® Education Academy Certified Teacher Trainer

Ο Πρόδρομος είναι Πληροφορικός, συνεργάτης της Eduk8. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και σε διεθνές επίπεδο. Η πιο πρόσφατη και ίσως η πιο σημαντική επιτυχία ήταν η πρόσκλησή του στο ετήσιο συνέδριο της LEGO® Education, όπου παρουσίασε τις καλές πρακτικές ως Eduk8 στους συνεργάτες της LEGO® Education παγκοσμίως. Έχει συμμετέχει, επίσης, σε συνέδρια σε συνεργασία με την ομάδα της LEGO® Education δίνοντας workshops σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. To πρώτο βήμα στο εξωτερικό ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού του αμερικάνικου σχολείου George Washington Academy για το πρώτο LEGO® Education Innovation Studio στο Μαρόκο.

65110114_344676049547811_3689195079823523840_n

Εύη Μπουτούλη
LEGO® Education Academy Certified Teacher Trainer

Η Εύη είναι παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό τίτλο στις επιστήμες της αγωγής και έχει ενεργή παρουσία στην εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής σε ιδιωτικά σχολεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη, στα οποία διδάσκει S.T.E.A.M. χρησιμοποιώντας τις λύσεις της LEGO® Education Academy. Παράλληλα, έχει οργανώσει ποικίλα workshops για παιδιά με στόχο τη δημιουργική εκμάθηση των θετικών επιστημών και των τεχνών σε παιδικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Τέλος, έχει συμμετάσχει με ομάδες παιδιών σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς πετυχαίνοντας διακρίσεις.

mixalis-tzanis

Τζάνης Μιχάλης
LEGO® Education Academy Certified Teacher Trainer

O Μιχάλης είναι Φυσικός, με εξειδίκευση στην Υπολογιστική Φυσική. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Queen Mary University of London, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα Educational Robotics, όντας μέλος της ομάδας του Centre for Advanced Robotics at QMUL. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, για λογαριασμό του TASIS The American International School in England από τη θέση του STEM Coordinator στο κέντρο καινοτομίας του κολεγίου. Ο Μιχάλης είναι το new entry της Eduk8 και υπόσχεται να μεταφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος του για την STEM Education.

Γιατί LEGO® Education Academy

check  Τα σεμινάρια ρομποτικής για εκπαιδευτικούς LEGO® Education Academy σου δίνουν το προβάδισμα σε έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης που σταδιακά κατακτά γονείς και παιδιά

check  Προσάρμοσε τα projects σου στο ελληνικό πρόγραμμα σπουδών

check  Μπορείς να διευρύνεις και να αναβαθμίσεις τις εκπαιδευτικές σου υπηρεσίες

check  Αποτελεί μία επαγγελματική επένδυση που αποδίδει από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τις νέες σου γνώσεις

check  Με τα σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για ενήλικες & εκπαιδευτικής ρομποτικής πιστοποιείσαι διεθνώς απευθείας από τη LEGO® Education Academy

check  Μαθαίνεις τα πάντα για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής

eduk8-video-2
Μία ημέρα εκπαίδευσης περιλαμβάνει
  • Δραστηριότητες Hands-on από τα πρώτα 10’
  • Θεωρία & συζήτηση
  • Project σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών
  • Lesson Planning
  • Ηλεκτρονικά πλάνα μαθημάτων στα Ελληνικά
Μία ημέρα εκπαίδευσης περιλαμβάνει
  • Δραστηριότητες Hands-on από τα πρώτα 10’
  • Θεωρία & συζήτηση
  • Project σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών
  • Lesson Planning
  • Ηλεκτρονικά πλάνα μαθημάτων στα Ελληνικά

Σεμινάρια

Learning Through Play with LEGO® Education Preschool

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους προσχολικής αγωγής, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, γονείς, αλλά και σε απλούς χρήστες που επιθυμούν να γνωρίσουν τα εργαλεία που παρέχονται από τη LEGO® Education σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και την προσέγγιση της LEGO® Education Preschool στη σύγχρονη εκπαίδευση.

LEGO® Education
SPIKE Essential

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής, αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO® Education.

LEGO® Education
SPIKE Prime

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας και Β’/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής, αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO® Education.

BricQ Motion

Το μάθημα θα σας προετοιμάσει ώστε να εισάγετε το STEAM στην τάξη σας χρησιμοποιώντας το LEGO® Education BricQ Motion.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την επίσημη πιστοποίηση της LEGO® Education Academy σε μόλις ένα σεμινάριο;

Πολιτική ακύρωσης / μη παρουσίας και συμμετοχής σε σεμινάριο

Εάν ο εκπαιδευόμενος ακυρώσει την συμμετοχή του για οποιοδήποτε λόγο ή δεν παρακολουθήσει το σεμινάριο, για το οποίο έχει κάνει εγγραφή, καθώς και αποχωρήσει οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η Eduk8 δεν υποχρεούται να του επιστρέψει τα καταβληθέντα ποσά των διδάκτρων και δεν μεταφέρει τη συμμετοχή του σε επόμενης ημερομηνίας σεμινάριο. Τα καταβληθέντα ποσά εγγραφής αφορούν ΜΟΝΟΝ το σεμινάριο και τη συγκεκριμένη ημερομηνία του σεμιναρίου, το οποίο αναφέρεται στην αίτηση.

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8