Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών για επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος

Η LEGO® Hands-on  μάθηση είναι μια καθολική γλώσσα και οι εκπαιδευτικές λύσεις LEGO® Education για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση εξελίσσονται καθώς οι μαθητές εισέρχονται στο κάθε επίπεδο, παρέχοντας πρακτικές εμπειρίες που διεγείρουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Όταν οι μαθητές μαθαίνουν με τουβλάκια LEGO®, εργαλεία προγραμματισμού και διαδραστικά μαθήματα, ενισχύεται η φυσική τους περιέργεια και οξύνονται οι δεξιότητες επιστημονικής έρευνας, σχεδιασμού μηχανικής και ανάλυσης δεδομένων – έτσι ώστε να μπορούν να πετύχουν στις τάξεις του σήμερα και να αναδείξουν το δυναμικό τους ως ψηφιακοί πολίτες και ηγέτες αύριο.

Δείτε εδώ δωρεάν σχέδια μαθήματος και δραστηριότητες STEAM, με υλικά της LEGO Education, για την τάξη σας από την Eduk8!

EV3 & Micropython για το λύκειο

Για τις τάξεις του λυκείου, το EV3 προκαλεί τους μαθητές να ασκήσουν δεξιότητες STEM και ρομποτικής σε ένα περιβάλλον «κοντά στον πραγματικό κόσμο», προετοιμάζοντάς τους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μια καριέρα στον κόσμο της τεχνολογίας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα του EV3 μαζί με τα μαθήματα STEM, ρομποτικής και της επιστήμης των υπολογιστών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που στοχεύουν σε θέσεις εργασίας με έμφαση στην Επιστήμη των Υπολογιστών, τη Μηχανική και συγκεκριμένους τομείς όπως Κατασκευή, η Πληροφορική και Προ-Μηχανική.

Η νέα γλώσσα προγραμματισμού EV3 MicroPython, είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση της Python για μικροελεγκτές και επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες που να εφαρμόζονται άμεσα στον προγραμματισμό με Python σε project με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.