Προσφορές Early Learning!

Μοναδικά πακέτα παιχνιδιών με δώρο την επίσημη εκπαίδευση της LEGO Education!

Αγοράστε τα πακέτα STEAM & CODING και LANGUAGE & EMOTION και πάρτε δώρο την επίσημη εκπαίδευση για την χρήση τους μέσα στην τάξη ή στο σπίτι! Εκπαιδευτής σας θα είναι ο Πρόδρομος Μαρκόπουλος, ο πρώτος, και μοναδικός, στην Ελλάδα πιστοποιημένος LEGO Education Certified Teacher Trainer!

STEAM & CODING

Αποκτήστε αυτό το πακέτο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και γνωρίστε τους τον κόσμο των μαθηματικών και του προγραμματισμού! Ακολουθία, δομή επανάληψης, μέτρηση και επίλυση προβλημάτων είναι κάποιες μόνο από τις έννοιες με τις οποίες θα έρθουν σε επαφή οι μαθητές. Μαζί η επίσημη εκπαίδευση της LEGO Education μετατρέπει σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές δασκάλους αλλά και “ανήσυχους” γονείς!

Aνακαλύψτε τα οφέλη των προϊόντων Early Learning μέσα από τη δωρεάν εκπαίδευση της LEGO Education Academy!

LANGUAGE & EMOTION

Μοναδική προσφορά για την ανάπτυξη των εκφραστικών ικανοτήτων και της κατανόησης καταστάσεων και χαρακτήρων! Η συναισθηματική νοημοσύνη και η αναγνώριση συναισθημάτων βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του πακέτου με τους μαθητές να εξερευνούν την δημιουργική τους πλευρά και παράλληλα έννοιες όπως η αφήγηση. Μαζί η επίσημη εκπαίδευση της LEGO Education μετατρέπει σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές δασκάλους αλλά και “ανήσυχους” γονείς!

Aνακαλύψτε τα οφέλη των προϊόντων Early Learning μέσα από τη δωρεάν εκπαίδευση της LEGO Education Academy!

Τα προσχολικά παιχνίδια (Preschool) της LEGO Education πέρα από την ανάπτυξη σε μαθηματικό και γλωσσικό επίπεδο που προσφέρουν ενισχύουν και την αυτοπεποίθηση των παιδιών.

 

 

Πρόδρομος Μαρκόπουλος, LEGO® Education Academy Certified Teacher Trainer