Ψάχνετε νέους τρόπους ώστε να παρέχετε δραστηριότητες στο σπίτι για παιδιά όλων των ηλικιών;

Είτε βρίσκονται στην τάξη είτε στο σαλόνι, τα παιδιά έχουν μεγάλη φαντασία, έμφυτη περιέργεια και επιθυμία να εξερευνήσουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα υλικά που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Με τα εκπαιδευτικά υλικά της LEGO® Education, η μάθηση γίνεται διασκεδαστική και βιωματική παρέχοντας όλα τα εφόδια και τα μέσα για την ανάπτυξη ιδεών και κατασκευών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται σημαντικές δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η συνεργασία, η δημιουργικότητα και η κριτική σκέψη. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η LEGO® Education αναπτύσσει εκπαιδευτικές λύσεις που βασίζονται σε μία καλά εδραιωμένη εκπαιδευτική θεωρία που λέει ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα και θυμούνται περισσότερο μέσω βιωματικών εμπειριών.

Home STEAM & STEM Solutions

Στο σπίτι με το LEGO® Education WeDo 2.0

To LEGO® Education WeDo 2.0 είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που εισάγει τα παιδιά στο προγραμματισμό με παιγνιώδη τρόπο μέσω οργανωμένων μαθημάτων στο σπίτι. Ο συνδυασμός των διαισθητικών δομικών υλικών με τα τουβλάκια LEGO®, με το φιλικό λογισμικό με γλώσσα προγραμματισμού με Blocks, καθιστά το STEAM μία συναρπαστική, προσιτή και διασκεδαστική εμπειρία. Η μάθηση μέσω του παιχνιδιού εισάγει τους μαθητές στην επιστήμη, την υπολογιστική σκέψη και τις αρχές της μηχανικής με έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

Το WeDo 2.0 αποτελεί μία εξαιρετική εκπαιδευτική πρόταση για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των μαθητών του δημοτικού σχολείου στην ικανότητά τους να εντοπίζουν προβλήματα, να υποβάλλουν ερωτήσεις και να σχεδιάζουν τις δικές τους λύσεις εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν την όρεξή τους για μάθημα ενώ δεν είναι στο σχολείο.

spike-prime-lego-education-steam-ekpedeusi-eduk8

Στο σπίτι με το LEGO® Education SPIKE™ Prime

Το LEGO® Education SPIKE ™ Prime ξεκλειδώνει τη μάθηση STEAM για τους μαθητές της μέσης εκπαίδευσης. Το παιδί πρέπει να εμπλέκεται ενεργά με παιγνιώδεις μαθησιακές δραστηριότητες που προωθούν την κριτική σκέψη και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Το σετ παρέχει ατελείωτες δυνατότητες μέσω των δομικών υλικών LEGO® , του εύχρηστου hardware και μίας διαισθητικής γλώσσας προγραμματισμού βασισμένης στο Scratch.

Επίσης, μέσω του Expansion set, οι μαθητές μπορούν να κατασκευάσουν πιο περίπλοκα μοντέλα που μπορούν να δράσουν με νέους τρόπους λόγω της συμπερίληψης πρόσθετων δομικών υλικών, κινητήρων και αισθητήρων.

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Είναι ο μαθητής Λυκείου έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση; Το LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 είναι μία εκπαιδευτική πρόταση που του επιτρέπει να εξασκεί τις δεξιότητες του STEM και ρομποτικής σε περιβάλλον «σχεδόν πραγματικού κόσμου». Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πραγματικές εφαρμογές της Python, η οποία θεωρείται η πιο κοινή γλώσσα που χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία της επιστήμης των υπολογιστών στα πανεπιστήμια. Το EV3 ενθαρρύνει επίσης την project-based μάθηση, την οποία γνωρίζουμε ότι είναι ελκυστική για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπάρχουν περισσότερα από 30 μαθήματα, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε και πολλές δυνατότητες για μελέτη, ώστε εσείς και ο μαθητής σας να καθορίσετε και να επιτύχετε τους ατομικούς σας στόχους.