Γιατί να επιλέξω τον αυθεντικό φορτιστή;

Φόρτισε τη μπαταρία σου και κάνε το σωστά με το γνήσιο φορτιστή LEGO® Transformer 10V DC. Αυτός ο τυποποιημένος μετασχηματιστής 10V DC συνδέεται σε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος για να επαναφορτίσει την επαναφορτιζόμενη μπαταρία συνεχούς ρεύματος για τα NXT και EV3 Intelligent Bricks, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία του WeDo 2.0, και τo επαναφορτιζόμενo Battery Box των LEGO Power Function.

Γιατί να επιλέξω τον αυθεντικό φορτιστή; Γιατί όπως και σε κάθε προϊόν εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία της συσκευής σας και φυσικά σε περίπτωση βλάβης η ζημιά καλύπτεται από την εγγύηση. Κάθε προϊόν της LEGO Education συνοδεύεται με εγγύηση δύο ετών και σε περίπτωση βλάβης γίνεται αντικατάσταση. Η εγγύηση όμως παύει να ισχύει αν για παράδειγμα στο EV3 Brick σας έχει προκληθεί ζημιά από μη αυθεντικό υλικό όπως για παράδειγμα μη γνήσιο φορτιστή ή από προσωπική επέμβαση του χρήστη.

Πως θα αναγνωρίσω ότι ο φορτιστής μου είναι αυθεντικός; Οτιδήποτε αγοράζεται από τη LEGO και τη LEGO Education, φέρει πάνω του την επωνυμία LEGO® Group. Ο αυθεντικός φορτιστής φτάνει σε εσάς σε μια λευκή συσκευασία όπου αναγράφεται The LEGO Group και ο κωδικός προϊόντος 45517, ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται η εγγύηση που συνοδεύει το φορτιστή καθώς και ο φορτιστής. Αντίστοιχα πάνω στο φορτιστή αναγράφεται LEGO Element και τα χαρακτηριστικά του.
Προσοχή στις απομιμήσεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στον εξοπλισμό σας και που ουσιαστικά ακυρώνουν την εγγύηση των υλικών σας.

Πληροφορίες:

  • Input 120VAC | 60Hz
  • Output 10VDC 7W

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *