Νέα προϊόντα – Συνεχής εξέλιξη

Στην Eduk8 είμαστε πάντα πιστοί στις δεσμεύσεις και τις αξίες μας, να βοηθήσουμε στην εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των μαθητών μέσω των νέων τεχνολογιών και όλων των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων προϊόντων που μετατρέπουν την εκπαίδευση σε μια ευχάριστη διαδικασία ελκυστική προς το μαθητή. Οι νέες προτάσεις και λύσεις που μπορείτε να βρείτε πλέον στην ιστοσελίδα μας είναι το Bee-bot που απευθύνεται στους μικρούς μαθητές και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εισαγωγή τον μαθητών στον προγραμματισμό, και οι αισθητήρες Hitechnic για που πλέον υποστηρίζονται και μπορούν να συνδυαστούν με τις ρομποτικές σας EV3 κατασκευές.

Bee-bot

To Bee-bot είναι ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ με τη μορφή μέλισσας. Ο τρόπος κατασκευής καθώς και ο εύκολος 

τρόπος λειτουργίας του καθιστούν το Bee-bot ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά εργαλεία για την εισαγωγή των 

παιδιών στον προγραμματισμό ακόμα και από προσχολική ηλικία. Συγκριμένα στο πάνω μέρος της μέλισσας υπάρχουν τα 

κουμπιά προγραμματισμού, και ανάλογα με το κουμπί που θα πατηθεί η μέλισσα κινείται στο χώρο. Τα Bee-Bot έχουν ένα φιλικό και ευχάριστο σχεδιασμό που ικανοποιεί τους μαθητές (και τους εκπαιδευτικούς!). Κινούνται σε λείες επίπεδες και ελαφρά επικλινείς επιφάνειες διαφόρων υλικών όπως: χαρτί, μουσαμά, τσιμέντο, πλακάκι, ξύλο, πλαστικό, χαλί. Κινείται με βήμα 15 εκατοστών τη φορά και στρέφεται (αριστερά ή δεξιά) κατά 90° με ακρίβεια.

Hitechnic

Η εταιρία Hitechnic κατασκευάζει αισθητήρες για τα εκπαιδευτικά πακέτα ρομποτικής της LEGO Education. Η κατασκευή τους βασίζεται σε τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη κατασκευή αισθητήρων της πραγματικής βιομηχανίας. Αρχικά οι αισθητήρες Hitechnic ήταν συμβατοί μόνο με το εκπαιδευτικό πακέτο NXT, αλλά πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν και υποστηρίζονται πλήρως από το EV3. Οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται αρκετά από ομάδες που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ρομποτικής και κυρίως σε αυτόν του WRO. Στη σελίδα μας πλέον μπορείτε να βρείτε τους:

  • NXT Compass Sensor
  • NXT IRSeeker V2
  • HiTechnic Infrared Electronic Ball
  • NXT EOPD Sensor
  • NXT PIR Sensor
  • NXT Color Sensor V2
  • HiTechnic WRO Football Kit 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *