Γιατί στην Eduk8 δεν κάνουμε εκπαιδευτικά εργαστήρια σε παιδιά;

Η Eduk8 δημιουργήθηκε το 2015 με σκοπό την συνεχή παροχή των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών πακέτων και υπηρεσιών για τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης. Αυτή τη στιγμή η Eduk8 προμηθεύει όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO Education ως επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και το επίσημο διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της LEGO Education Academy που απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία της LEGO Education και να επιτύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα του εκπαιδευτικού τους εξοπλισμού. Πελάτες μας είναι σχολεία, εκπαιδευτικά κέντρα, φροντιστήρια, πανεπιστήμια, σύλλογοι, κατασκηνώσεις κ.α. Στην Eduk8 θα βρείτε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης σε θέματα εξοπλισμού αλλά και εταιρικής ανάπτυξης, δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και καθοδήγηση για τα πρώτα σας βήματα.

Αυτό που δεν θα βρείτε στην Eduk8 είναι εργαστήρια εκπαίδευσης παιδιών

Δεχόμαστε συχνά τηλέφωνα από γονείς οι οποίοι επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους σε κάποιο πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής της εταιρίας μας. Στην Eduk8 πιστεύουμε πως η εκπαίδευση των παιδιών είναι αποκλειστική δουλειά των συνεργατών-πελατών μας, θεωρούμε λοιπόν πως δεν θα ήταν έντιμο να δημιουργήσουμε ανταγωνισμό μεταξύ μας μιας και ουσιαστικά στην επιτυχία των πελατών μας στηρίζουμε την επιτυχία της δικής μας εταιρίας. Επιθυμούμε πάντα χαρούμενους, ευχαριστημένους και επιτυχημένους συνεργάτες χτίζοντας παράλληλα πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Αν ψάχνεις και εσύ συμβουλές ή βοήθεια στο νέο σου ξεκίνημα, αν είσαι ήδη στο χώρο και θέλεις να κάνεις το παραπάνω βήμα, αν θες να μάθεις τα μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία έλα στον κόσμο της Eduk8, είμαστε πάντα δίπλα σου, ποτέ απέναντι σου.

Στην Eduk8 Από την πρώτη στιγμή βρήκατε

1.Δωρεάν όλες οι δραστηριότητες της LEGO Education …. για ΟΛΑ τα προϊόντα

2.Πώληση ΜΟΝΟ αυθεντικών υλικών της LEGO Education ….που δε μειώνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων

3.Εκπαίδευση Επαγγελματιών και απόκτηση διεθνούς πιστοποίησης από την LEGO Education Academy

4.ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλές και υποστήριξη σε όλους του συνεργάτες μας για την δημιουργία των δικών τους κέντρων εκπαιδευτικής ρομποτικής ….

5Άμεση παράδοση, χαμηλές τιμές , άτοκες δόσεις

6.Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη εγκατάστασης ,δωρεάν μεταφορικά και αντικατάσταση υλικών ….χωρίς καθυστερήσεις και κρυφές χρεώσεις

7.Οργανώνουμε , στο χώρο μας, δωρεάν ενημερωτικές συναντήσεις για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν τα πάντα για την εκπαιδευτική ρομποτική… ελάτε να γνωριστούμε

8.Όλα μας τα σεμινάρια έχουν τις καλύτερες κριτικές και την καλύτερη αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *