Εκπαιδευτική Ρομποτική

Δωρεάν ενημερωτικές συναντήσεις για επαγγελματίες

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι σήμερα ένα από τα πιο χρήσιμα και σύγχρονα εργαλεία στην εκπαίδευση. Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής οι νέοι μαθητές αποκτούν δεξιότητες απαραίτητες για το μέλλον και αναπτύσσουν τα νοητικά τους επίπεδα. Με γρήγορους ρυθμούς εξαπλώνεται παγκοσμίως και φυσικά και στην Ελλάδα, από σχολεία σε φροντιστήρια, μέχρι κέντρα ξένων γλωσσών.

Συνεχώς η επιθυμία των επαγγελματιών στο χώρο της εκπαίδευσης για την ένταξη της ρομποτικής στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, αυξάνεται. Στην Eduk8 αναγνωρίζοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες ενός επαγγελματία για ένα νέο εγχείρημα, αποφασίσαμε να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, συμβουλευτικές συνεδρίες σε επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης, νηπιαγωγούς, δασκάλους,καθηγητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εκπαιδευτική ρομποτική και την ένταξή της στα προγράμματά τους ως μια σύγχρονη μέθοδο και προσέγγιση.

Για να συμμετέχετε παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες. Οι συνεδρίες είναι Δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.