Γίνε κι εσύ LEGO® Education SPIKE™ Prime Influencer!

H 2η φάση της πανελλαδικής δράσης #eduk8Νext δίνει την ευκαιρία σε όσους δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν οι επόμενοι influencers στον εκπαιδευτικό κλάδο της Ελλάδας.

Open call! H 2η φάση της #eduk8Νext σε περιμένει.

Με την 1η φάση να σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκπαιδευτικούς από όλη την χώρα να μεταμορφώνονται σε LEGO® Education SPIKE™ Prime Set influencers, προχωράμε ακόμη πιο δυνατά θέλοντας να στηρίξουμε εμπράκτως ακόμη περισσότερους!

Δήλωσε συμμετοχή στην δράση #eduk8Νext powered by LEGO® Education και γίνε έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους μαθητές σου.

Διαδικασία συμμετοχής

60 εκπαιδευτικοί θα επιλεχθούν για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του υλικού για 15 ημέρες. Στη συνέχεια οι ίδιοι επιλέγουν αν θα το δώσουν σε κάποιον δικό τους συνάδελφο εκπαιδευτικό ή θα επιστρέψουν το κουτί στην Eduk8 ώστε να δοθεί στον επόμενο επιλαχόντα.
Κατά την διάρκεια των 15 ημερών, μοιράζεστε την εμπειρία σας και τα μαθήματα σας, video και φωτογραφίες στα social media και γίνεστε όλοι μέρος μιας μεγάλης ομάδας εκπαιδευτικών που διαδίδουν τη σύγχρονη γνώση και τη μαθησιακή εμπειρία του SPIKE™ Prime!

  • Δηλώστε συμμετοχή
  • Σε περίπτωση που επιλεχθείτε θα έχετε τον εξοπλισμό SPIKE™ Prime για 15 ημέρες
  • Μοιράζεστε την εμπειρία σας και τις γνώσεις που αποκομίσατε στα social media με το #eduk8Νext
  • Κάντε review στο set ή την δράση
  • Επιλέξτε αν θα επιστρέψετε το set ή θα το προωθήσετε σε συνάδελφο σας για 15 ημέρες!

#eduk8Next powered by LEGO® Education

Αυτή τη χρονιά ο κλάδος της εκπαίδευσης υπήρξε από τους πρώτους που κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν τις υφιστάμενες μεθόδους και τρόπους διδασκαλίας. Εκπαιδευτικοί και καθηγητές ανά τον κόσμο συνέχισαν απρόσκοπτα το έργο τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο κομβικό αυτό σημείο, για τον εκπαιδευτικό κλάδο στη χώρα μας, έχουμε θέσει ως βασικό μας στόχο να στηρίξουμε εμπράκτως για το παρόν αλλά και την επόμενη μέρα εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες του χώρου.

Η δράση #Eduk8Next powered by LEGO® Education έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει την κατάλληλη ώθηση σε 3 βασικούς πυλώνες. Εξοπλισμό, εκπαίδευση και προβολή. Το Part #1 της δράσης απευθυνόταν σε ένα exclusive group 50 εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που γέμισαν τις τάξεις τους και τα social media με out-of-the-box κατασκευές, νέες ιδέες και τρόπους διδασκαλίας για το SPIKE™ Prime.

Επεκτείνουμε την δράση βοηθώντας όλους τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο LEGO® Education SPIKE™ Prime Set και να έχουν την ευκαιρία να γίνουν influencers δημιουργώντας ένα δίκτυο συνεργασίας μέσω της δοκιμής του κουτιού!

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8