Προσχολική ηλικία

Προετοιμάζουμε τα παιδιά για τη ζωή και το σχολείο μέσα απο δημιουργικές εκπαιδευτικές λύσεις

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης από νωρίς!

Τα παιδιά γεννιούνται με θέληση και την περιέργεια να μάθουν νέα πράγματα. Οι εκπαιδευτικές λύσεις προσχολικής διεγείρουν τη φυσική περιέργεια των παιδιών, ενώ ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να μάθουν μέσω του παιχνιδιού.

Δεξιότητες STEAM

Το STEAM Park βασίζεται στη φυσική περιέργεια και την επιθυμία ενός παιδιού να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, κάνοντας ταυτόχρονα εισαγωγή στον κόσμο της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, της τέχνης και των μαθηματικών (STEAM) μέσω του δημιουργικού παιχνιδιού.

Κοινωνικές Δεξιότητες

Το My XL World έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών και να εμβαθύνει την κατανόησή τους για τον κόσμο γύρω τους μέσα από παιχνίδια ρόλων, ανταλλαγής ιδεών και δραστηριότητες με ατελείωτες κατασκευές!

Συναισθηματικές Δεξιότητες

Με το Build Me Emotions της LEGO Education, τα παιδιά εξερευνούν τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα συναισθήματα μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία. Με συνεργασία και κατασκευή χαρακτήρων αποκτούν εμπειρίες, αναγνωρίζουν τα συναισθήματα και εντοπίζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές

Γλωσσικές STEAM

Το StoryTales προωθεί τη δημιουργικότητα, την ευφάνταστη αφήγηση και την ανάπτυξη της γλώσσας. Τα παιδιά που παίζουν με αυτό το μοναδικό σετ θα συνεργαστούν και θα αναπτύξουν δεξιότητες ομιλίας και ακρόασης καθώς χτίζουν τις ιστορίες τους και παίζουν ρόλους.

Δεξιότητες Προγραμματισμού

Το Coding Express είναι μια λύση που εισάγει τους νέους μαθητές στις αρχές προγραμματισμού και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, ενισχύοντας την περιέργειά τους, τη δημιουργικότητά τους, την φαντασία, τη συνεργασία αλλά και την επιθυμία να εξερευνήσουν.

Δεξιότητες Μηχανικής

Το Tech Machines είναι ένα ελκυστικό σετ για παιδιά προσχολικής ηλικίας που είναι έτοιμα να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες πρώιμης μηχανικής και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητά τους.

Η προσχολική είναι η αρχή της μάθησης

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε στην προετοιμασία των μικρών παιδιών για το σχολείο και τη ζωή, αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες και για να ξεκινήσουν το ταξίδι στο STEAM από νωρίς!

Δείτε εδώ δωρεάν σχέδια μαθήματος και δραστηριότητες STEAM, με υλικά της LEGO Education, για την τάξη σας από την Eduk8!

Ενισχύστε το πάθος τους για μάθηση

Ακόμα περισσότερη διασκέδαση με ειδικά σετ που δίνουν ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση, παιχνίδι και μάθηση.