Πάρε μέρος και κέρδισε τον εξοπλισμό Preschool LEGO Education για μία ολόκληρη τάξη !

Η Eduk8 σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις το σχολείο το οποίο θα εξοπλιστεί πλήρως με τις preschool προτάσεις της LEGO Education.
Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 9/1/2020 έως τις 31/5/2020.

Αν σου αρέσουν τα LEGO, αν έπαιζες με τα πολύχρωμα τουβλάκια από παιδί και πλέον ονειρεύεσαι το σχολείο (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγείο, ΚΔΑΠ, Φροντιστήριο, Κέντρο Μελέτης) σου να είναι γεμάτο από αυτά δίνοντας χρώμα στα μαθήματα σου και εισάγοντας τον βιωματικό τρόπο μάθησης, τότε ίσως το 2020 να είναι η δική σου χρονιά. Η Eduk8 – επίσημος αντιπρόσωπος της LEGO Education στην Ελλάδα θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου και θα εξοπλίσει μία ολόκληρη τάξη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα σπουδών που παρέχονται αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο από τη LEGO Education.
Το 2020 κυκλοφορούν για πρώτη φόρα τα νέα σετ προσχολικής με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων του 21ου αιώνα στα παιδιά μέσα από παιχνίδια ρόλων.

Πως θα κάνεις την ευχή σου πράξη; Με τον πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Συμπληρώνοντας τη φόρμα είτε είσαι ο διευθυντής του σχολείου, εκπαιδευτικός, ιδιοκτήτης οποιασδήποτε δομής εκπαίδευσης, είτε γονέας κάποιου μαθητή.

Χορηγός επικοινωνίας schooling.gr

Όροι Διαγωνισμού

Το τυχερό σχολείο θα κερδίσει:

  • 1 STEAM Park. Με το STEAM Park τα παιδιά κατανοούν τη λειτουργία του κόσμου γύρω τους μέσα από το παιχνίδι και πειράματα, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics).
  • 1 Coding Express. Το Coding Express εισάγει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του προγραμματισμού μέσα από φανταστικές διαδρομές με το τραίνο.
  • 1 My XL World. Το My XL World έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών και να εμβαθύνει την κατανόησή τους για τον κόσμο γύρω τους μέσα από παιχνίδια ρόλων, ανταλλαγής ιδεών και δραστηριότητες με ατελείωτες κατασκευές!
  • 1 Tubes. Με το LEGO® Education Tubes οι μαθητές αναπτύσσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα, όπως η επίλυση προβλήματος, η συνεργασία καθώς και τη λεπτή τους κινητικότητα κάνοντάς τους παράλληλα εισαγωγή στη συμμετρία, την αναγνώριση 3D σχημάτων και τη σχέση μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος.
  • 1 Letters. Το LEGO® Education Letters σετ δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν και να μαθαίνουν σε έναν κόσμο γεμάτο με γράμματα απ’ το αγγλικό αλφάβητο από τουβλάκια LEGO® DUPLO® και πολλές δραστηριότητες.
  • 1 Animals. Το Animals σετ περιέχει ζωάκια βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν τι χρειάζονται τα ζώα για να επιβιώσουν και πώς διαφέρουν μεταξύ τους.
  • 1 People. Το People σετ περιέχει φιγούρες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν παιχνίδια ρόλων σε σενάρια με ανθρώπους και να μιλήσουν για το φύλο, την ηλικία, τις σχέσεις και τι κάνει τους ανθρώπους διαφορετικούς.
  • 1 άρθρο παρουσίασης του σχολείου και της ολοκαίνουριας εξοπλισμένης τάξης LEGO Education Preschool από το Schooling.gr