Εκπαίδευση και πιστοποίηση Arduino Education

H Eduk8, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Arduino Education σε Ελλάδα και Κύπρο, φέρνει για πρώτη φορά το επίσημο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης της Arduino Education.

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας σε θέματα προγραμματισμού και των ηλεκτρονικών χρησιμοποιώντας Arduino μέσω της επίσημης διαδικτυακής εξέτασης.

Μία hands-on εμπειρία διάρκειας 9 ωρών και επιπλέον 75 λεπτών εξέτασης (πραγματοποιείται σε 3 τρίωρες συναντήσεις) που διεξάγεται online από την άνεση του γραφείου, του σπιτιού σας ή του makerspace σας. Κάθε συμμετέχων παρακολουθεί με το δικό του ατομικό σετ, το οποίο είναι το Arduino Education Student Kit (συμπεριλαμβάνεται στη τιμή). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη μορφή σύγχρονης διδασκαλίας και όχι μαγνητοσκοπημένων βίντεο, έτσι ώστε να έχετε άμεση αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά και να πραγματοποιείτε τις ερωτήσεις και απορίες σας σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα με την εκπαίδευση γίνεται και η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Τι είναι το πιστοποιητικό Arduino;

Το επίσημο πιστοποιητικό Arduino είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων Arduino διάρκειας 75 λεπτών και χρησιμεύει ως εγγύηση της ικανότητάς σας στα θέματα που σχετίζονται με το Arduino. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τις δεξιότητές σας και την πρόοδο της μάθησης, καθώς και να ενισχύσει το βιογραφικό σας.

Τα πιστοποιητικά Arduino πιστοποιούνται με ένα μοναδικό QR Code που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο της εγκυρότητάς τους στο διαδίκτυο, καθιστώντας έτσι το πιστοποιητικό μοναδικό και αδύνατο για αντιγραφή.

arduino-education-diethnis-pistopoihsh-eduk8

Arduino Education Webinar

H Eduk8, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Arduino Education σε Ελλάδα και Κύπρο, σας προσκαλεί να κάνετε μία βουτιά στον κόσμο του Arduino!

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar και γνωρίστε τι είναι το Arduino, πως μπορεί να ενταχθεί στη τάξη, ποιους αφορά και ποια είναι τα οφέλη του. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γνωριμίας, ο εκπαιδευόμενος θα εξοικειωθεί με το προγραμματιστικό περιβάλλον της Arduino, θα ανακαλύψει τις διαθέσιμες επιλογές πλακετών, αλλά και τα διάφορα Arduino Education kits που παρέχουν στον εκπαιδευόμενο ολοκληρωμένες λύσεις έτοιμες για χρήση μέσα στη τάξη.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν επίσης πρακτικές εφαρμογές (demos), ώστε ο εκπαιδευτικός να έχει μία σφαιρική εικόνα της Arduino Education.

Σε ποιους απευθύνεται; Τι περιλαμβάνει;

 • Σε όσους έχουν την απορία “Μα τι είναι το Arduino τελικα;”
 • Εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, hobbyists ρομποτικής
 • Εξοπλισμός Arduino, τον οποίο κρατάτε
 • 9 ώρες μαθημάτων με εκπαιδευτή (σύγχρονη εκπαίδευση)
 • 1 μοναδικό κωδικό για συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης διάρκειας 75 λεπτών
 • Παρουσίαση από πιστοποιημένο Arduino Education trainer
 • Δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία και οι γνώσεις ρομποτικής
 • #ΜένουμεΑσφαλείς, κρατάμε τις αρχές του #socialsolidarity και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε γνωρίζοντας το Αrduino

Γιατί Arduino Education;

 • Το Arduino είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα STEΑM, απολύτως εναρμονισμένη με όλα τα τελευταία trends στον χώρο της τεχνολογίας
 • Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το Arduino και τους microcontrollers εν γένει, ο εκπαιδευόμενος εξοικειώνεται με τις βασικές αρχές του προγραμματισμού ανακαλύπτοντας τις πρακτικές εφαρμογές του μέσω real-life problems
 • Στην Arduino Education μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η ευρηματικότητα και η διάθεση να ανακαλύψεις καινοτόμες εφαρμογές
 • Η Arduino ακολουθεί όλα τα απαραίτητα standards έτσι όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από διεθνείς ακαδημαϊκούς φορείς
 • Το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, το οποίο παρέχεται, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για τον εργοδότη

Τζάνης Μιχάλης

O Μιχάλης είναι Φυσικός, με εξειδίκευση στην Υπολογιστική Φυσική. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Queen Mary University of London, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα Educational Robotics, όντας μέλος της ομάδας του Centre for Advanced Robotics at QMUL. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, για λογαριασμό του TASIS The American International School in England από τη θέση του STEM Coordinator στο κέντρο καινοτομίας του κολεγίου. Ο Μιχάλης είναι το new entry της Eduk8 και υπόσχεται να μεταφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος του για την STEM Education.

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8