Εκπαίδευση και πιστοποίηση Arduino Education

H Eduk8, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Arduino Education σε Ελλάδα και Κύπρο φέρνει για πρώτη φορά το επίσημο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης της Arduino Education

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας σε θέματα προγραμματισμού και των ηλεκτρονικών χρησιμοποιώντας Arduino, μέσω της επίσημης διαδικτυακής εξέτασης.

Μία hands-on εμπειρία, διάρκειας 9 ωρών και επιπλέον 75 λεπτών εξέτασης (πραγματοποιείται σε τρεις τρίωρες συναντήσεις), που διεξάγεται Online, από την άνεση του γραφείου, του σπιτιού σας ή του Makerspace σας. Κάθε συμμετέχοντας παρακολουθεί με το δικό του ατομικό σετ, το οποίο είναι το Arduino Education Student Kit (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη μορφή σύγχρονης διδασκαλίας και όχι μαγνητοσκοπημένων βίντεο, έτσι ώστε να έχετε άμεση αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αλλά και να πραγματοποιείτε τις ερωτήσεις και απορίες σας σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα με την εκπαίδευση γίνεται και η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Τι είναι το πιστοποιητικό Arduino;

Το επίσημο πιστοποιητικό Arduino είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων Arduino, διάρκειας 75 λεπτών και χρησιμεύει ως εγγύηση της ικανότητάς σας στα θέματα που σχετίζονται με το Arduino. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τις δεξιότητές σας και την πρόοδο της μάθησης, καθώς και ενισχύσει το βιογραφικό σας

Τα πιστοποιητικά Arduino πιστοποιούνται με ένα μοναδικό QR Code που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο της εγκυρότητάς τους στο διαδίκτυο, καθιστώντας έτσι το πιστοποιητικό μοναδικό και αδύνατο για αντιγραφή.

arduino-education-diethnis-pistopoihsh-eduk8

Arduino Education Webinar

H Eduk8, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Arduino Education σε Ελλάδα και Κύπρο σας προσκαλεί να κάνετε μία βουτιά στον κόσμο του Arduino!

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar και γνωρίστε τι είναι το Arduino, πως μπορεί να ενταχθεί στην τάξη, ποιούς αφορά και ποιά είναι τα οφέλη του.Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γνωριμίας ο εκπαιδευτικός θα εξοικειωθεί με το προγραμματιστικό περιβάλλον της Arduino, θα ανακαλύψει τις διαθέσιμες επιλογές πλακετών αλλά και τα διάφορα Arduino Education kits που παρέχουν στον εκπαιδευτικό ολοκληρωμένες λύσεις, έτοιμες για χρήση μέσα στην τάξη.
Στο σεμινάριο, θα παρουσιαστούν επίσης πρακτικές εφαρμογές (demos), ώστε ο εκπαιδευτικός να έχει μια σφαιρική εικόνα της Arduino Education.

Σε ποιούς απευθύνεται; Τι περιλαμβάνει;

 • Σε όσους έχουν την απορία “Μα τι είναι το Arduino τελικα;”
 • Εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, hobbyists ρομποτικής.
 • Εξοπλισμός Arduino τον οποίο κρατάτε
 • 9 ώρες μαθημάτων με εκπαιδευτή (σύγχρονη εκπαίδευση)
 • 1 μοναδικό κωδικό για συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης διάρκειας 75 λεπτών
 • Παρουσίαση από πιστοποιημένο Arduino Education trainer.
 • Δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία και οι γνώσεις ρομποτικής.
 • #ΜένουμεΑσφαλείς, κρατάμε τις αρχές του #socialsolidarity και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε γνωρίζοντας το Αrduino!

Γιατί Arduino Education;

 • Το Arduino είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα STEΑM, απολύτως εναρμονισμένη με όλα τα τελευταία trends στο χώρο της τεχνολογίας.
 • Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το Arduino και τους microcontrollers εν γένει ο εκπαιδευτικός εξοικειώνεται με τις βασικές αρχές του προγραμματισμού ανακαλύπτοντας τις πρακτικές εφαρμογές του μέσω real-life problems.
 • Στην Arduino Education, μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η ευρηματικότητα και η διάθεση να ανακαλύψεις καινοτόμες εφαρμογές.
 • Η Arduino ακολουθεί όλα τα απαραίτητα standards έτσι όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από διεθνείς ακαδημαϊκούς φορείς.
 • Το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, το οποίο παρέχεται, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για τον εργοδότη.

Τζάνης Μιχάλης

O Μιχάλης είναι Φυσικός, με εξειδίκευση στην Υπολογιστική Φυσική. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Queen Mary University of London, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα Educational Robotics, όντας μέλος της ομάδας του Centre for Advanced Robotics at QMUL. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, για λογαριασμό του TASIS The American International School in England από τη θέση του STEM Coordinator στο κέντρο καινοτομίας του κολεγίου. Ο Μιχάλης είναι το new entry της Eduk8 και υπόσχεται να μεταφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος του για την STEM Education.

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8