5 ιδέες για τη δημιουργία ενός MAKERSPACE

  1. Μπορείτε να δημιουργήσετε οπουδήποτε ένα Makerspace. Δεν υπάρχουν προδιαγραφές για να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο MAKER. Οι κατασκευές μπορούν να πραγματοποιούνται οπουδήποτε. Πολλά σχολεία δημιουργούν MAKERSPACE σε τάξεις, βιβλιοθήκες, εργαστήρια STEM, αλλά εσύ μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου MAKERSPACE οπουδήποτε με απλά υλικά πάνω σε ένα ράφι, σε ένα καρότσι ή για περισσότερη οργάνωση σε μία βάση κατασκευής LEGO.
  2. Αναμείξτε τα υλικά σας. Οι μαθητές σας μπορεί να έχουν αμέτρητες ιδέες για δημιουργίες και project, που ξεπερνούν σε απαιτήσεις τα τουβλάκια LEGO. Οι MAKERS συνήθως χρησιμοποιούν πληθώρα υλικών και αναμιγνύουν τα υλικά τους.
  3. Εμπνευστείτε. Για να σας βοηθήσουμε να εισάγετε καινοτόμα και διασκεδαστικά Maker Projects παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες και πλάνα μαθημάτων από το νηπιαγωγείο έως και το γυμνάσιο. Επίσης μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε δραστηριότητες από τα προγράμματα σπουδών για να δημιουργήσετε νέα Project προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.
  4. Ξεκινήστε με απλά βήματα για να οικοδομήσετε αυτοπεποίθηση. Τα MAKER project σχετίζονται με τη σχεδίαση και την επίλυση προβλημάτων. Καλλιεργήστε μια νοοτροπία που οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν λάθη και να δοκιμάζουν ξανά.
  5. Το MAKERSPACE είναι αυτό που εσύ ορίζεις. Στο τέλος της ημέρας εσείς και οι μαθητές σας δίνετε νόημα στο MAKERSPACE με την υποστήριξη από τη LEGO Education. Με την ενθάρρυνση της παιχνιδιάρικης μάθησης, τα σχέδια μαθήματος Maker μας και άλλες ανοιχτές δραστηριότητές που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας MAKERSPACE.

Το απόλυτο MAKERSPACE ξεκινά με την περιέργεια για την ανακάλυψη.

Για περισσότερες ιδέες MAKER πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *