Τρόποι πληρωμής

Δεν θέλουμε απλώς να σας πουλήσουμε το καλύτερο προϊόν ή την καλύτερη εκπαίδευση ρομποτικής για ενήλικες. θέλουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε όποια μορφή πληρωμής σας αρέσει περισσότερο. Δεχόμαστε όλους τους κοινούς τύπους πληρωμής.

Τρόποι πληρωμής

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), κρυπτογραφημένα μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank, σε περιβάλλον ανασφαλών πληρωμών της Eurobank, η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρείας μας. Στην διαδικασία αυτή, Eduk8 δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά μας.

PayPal

Ο πιο ασφαλής τρόπος συναλλαγών φυσικά διαθέσιμος. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε στον Courier με την παράδοση του προϊόντος. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €1,60 στα έξοδα της αποστολής.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 300172 2270 0052 2707 8006 865

ALPHA Bank:

IBAN: GR5101407200720002002009490

Δικαιούχος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΝΔΑΣ

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο στο info@eduk8.gr

Τροποποιήσεις παραγγελίας

Είστε έτοιμοι για αγορά, φροντίστε να ελέγξετε προσεκτικά την παραγγελία σας. Εάν εντοπίσετε τυχόν σφάλματα, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στο info@eduk8.gr, για να τροποποιήσουμε  την παραγγελίας σας.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ η www.eduk8.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

μάθε πρώτος τις προσφορές

& τα νέα της eduk8