Εκπαιδευτική ρομποτική ενημερωτικές συναντήσεις για επαγγελματίες

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι σήμερα ένα από τα πιο χρήσιμα και σύγχρονα εργαλεία στην εκπαίδευση. Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής οι νέοι μαθητές αποκτούν δεξιότητες απαραίτητες για το μέλλον και αναπτύσσουν τα νοητικά τους επίπεδα. Με γρήγορους ρυθμούς εξαπλώνεται παγκοσμίως και φυσικά και στην Ελλάδα, από σχολεία σε φροντιστήρια, μέχρι κέντρα ξένων γλωσσών.

/>

Συνεχώς η επιθυμία των επαγγελματιών στο χώρο της εκπαίδευσης για την ένταξη της ρομποτικής στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, αυξάνεται. Στην Eduk8 αναγνωρίζοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες ενός επαγγελματία για ένα νέο εγχείρημα, αποφασίσαμε να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, συμβουλευτικές συνεδρίες σε επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης, δασκάλους και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εκπαιδευτική ρομποτική και την ένταξή της στα προγράμματά τους ως μια σύγχρονη μέθοδο και προσέγγιση.

Κατά τη διάρκεια των συνεδρίων αυτών θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε τους λόγους που η ρομποτική αποτελεί τόσο σημαντικό κομμάτι στη σύγχρονη εκπαίδευση, να δούμε τις προοπτικές από την ενσωμάτωση μία τέτοιας δραστηριότητας στο κέντρο μας καθώς και να γνωρίσουμε τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές προτάσεις της αγορά παγκοσμίως, της LEGO Education.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2316011012 και στο emai: info@eduk8.gr

Για να συμμετέχετε παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επιλέγοντας μία απο τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Οι συνεδρίες είναι Δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα.
Ώρα διεξαγωγής: 17:00

Χώρος διεξαγωγής: Eduk8, Λέοντος Σοφού 46, Θέρμη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *