Περάστε δημιουργικά τις γιορτές με ένα σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής!

Χριστούγεννα, η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων! Στολίδια, δώρα, παιχνίδια και ξεκούραση, ένας συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ. Πώς μπορούν, όμως, οι διακοπές να γίνουν δημιουργικές, χωρίς φυσικά να γίνονται κουραστικές;

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική ίσως είναι η απάντηση σε αυτό! Όχι, όχι μην σας τρομάζει η λέξη «εκπαιδευτική», δεν είναι κάτι που θα σας κουράσει στις διακοπές. Αντιθέτως θα ζωηρέψει τη δημιουργικότητά σας και θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Μέσα από ποικίλα kits θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με δημιουργίες, οι οποίες θα προσθέσουν μια επιπλέον «ρομποτική» νότα στον συνολικό σας στολισμό! Φυσικά η μαγεία της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής δεν πρέπει να επισκιάζει και τη μαγεία της ξεκούρασης, την οποία όλοι χρειαζόμαστε κατά τη γιορτινή περίοδο.

Ο χρόνος των διακοπών είναι χρόνος περισυλλογής, θέσπισης νέων στόχων για τη νέα χρονιά, αλλά και χαλάρωσης, καθώς αν δεν γεμίσουμε τις μπαταρίες μας δεν θα μπορούμε να ξεκινήσουμε όμορφα και δημιουργικά τη νέα χρονιά! Συνδυάζονται όμως αυτά τα δυο;

Φυσικά! Αν δούμε την εκπαιδευτική ρομποτική ως μια δημιουργική ασχολία για όλη την οικογένεια, σίγουρα θα καταφέρουμε να συνδυάσουμε χαλάρωση και ρομποτική! Όπως θα παίζατε ένα επιτραπέζιο γύρω από το στολισμένο δέντρο, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε μικρά, Christmas projects που θα κρατήσουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων σε εγρήγορση!

Η Eduk8 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να δημιουργήσετε ό,τι εσείς θέλετε!